Lediga tjänster just nu

Vi söker alltid volontära samordnare, och de allra flesta som vi anställer har den erfarenheten. Kontakta den verksamhet som du är intresserad av och prova på!

1 augusti 2017: IB söker nya medarbetare inom läxhjälpen

Internationella Bekantskaper har fått bidrag från Skolverket för att bedriva läxhjälpsverksamhet 2017. Därmed har vi under hösten möjlighet att projektanställa ytterligare två personer vid läxhjälpen i Västerort HT17.

De nya projektanställningarna är på 30 resp 40 % och innebär dels att vara samordnare/läxhjälpare 2 kvällar/vecka i Rinkeby, Tensta eller Vällingby, dels att arbeta med övergripande projekt inom läxhjälpen och avlasta de verksamhetsansvariga. Vi söker främst någon som kan jobba med rekrytering av volontärer, dvs. lägga upp och genomföra ett rekryteringsprojekt för läxhjälpen i Västerort under hösten. Vi har även en del andra projektförslag. Detaljerna diskuterar vi tillsammans och räknar med att kunna köra igång runt 15 augusti. Löneläget inom Internationella Bekantskaper ligger mellan 25 000 och 27 000 /månad (vid 100%).

Samordnartjänsten (40 %)
Närvara vid 2 läxhjälpstillfällen i veckan, i Tensta
Anteckna läxhjälpares och elevers närvaro
Ge information till föräldrar
Svara på frågor och se till att allt löper på som det ska

Rekryteringstjänsten (30 %)
Genomför projekt för att värva fler volontärer
Vikariera för frånvarande samordnare vid behov
Ansvara för löpande administration i Tensta tillsammans med annan verksamhetsansvarig


Vill du jobba med oss? Maila ditt CV till laxhjalp@bekantskaper.se! Har du frågor om verksamheten eller tjänsten? Maila dem till samma adress.